Service aer conditionat in Piatra Neamt autorizat

Doriti service aer conditionat in Piatra Neamt ?

Cei mai buni frigotehnisti va stau la dispozitie pentru service la orice tip de aparate de aer conditionat din Piatra Neamt
Firma noastra va pune la dispozitie specialisti cu experienta in domeniu. .

Alyand Transporty va ofera service de specialitate pentru aparate de aer conditionat din Piatra Neamt  .

Invitam firmele si persoanele fizice sa apeleze la Alyand Transporty pentru service aer conditionat in Piatra Neamt  si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta , service autorizat si reparatii , mentenanta de cea mai buna calitate.

Daca va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat si locuiti sau aveti sediul in Bacau, nu ezitati sa ne contactati pentru un serviciu de calitate la pret ieftin. Reparam aparate produse de orice firma,

Oferim service aer conditionat in Piatra Neamt la un pret bun.

Contact

Instalari sau Montaj

Telefon : 0743836508

Program :

Luni - Vineri

08:00-18:00

Asiguram service sau montaj pentru o gama larga de aparate de aer conditionat

Service Aparate de aer conditionat Samsung
Montaj Aparate de aer conditionat Daikim
Aparate de aer conditionat Yamato
Aparate de aer conditionat Yamato

Ce ne caracterizeaza

Experienta

Avem experienta necesara in a repara Aparate de Aer Conditionat si orice alt aparat frigorific (frigidere, combine frigorifice, agregate frigorifice etc.)

Calitate si Profesionalism

Reparatii Aer Conditionat auto, casnic si industrial cu profesionisti in frigotehnie, va oferim service de calitate si durabilitate, garantam lucrarile facute de noi la aerul conditionat sau orice alt agregat frigorific

}

Punctualitate & Seriozitate

Punctualitatea si Seriozitatea este deviza noastra, va stam la dispozitie de Luni pana Sambata cu orice problema sau nelamurire aveti.

Certificare in frigotehnie

Avem calificare cu recunoastere nationala si internationala in domeniu frigotehnic si Autorizatie pentru Refrigeranti (freoni ) Ecologici.

Firma noastra executa reparatii aer conditionat pentru toata gama de aparate existente

Alegerea si montarea aparatului de aer condiţionat, are o importanţă deosebita, deorece, în funcţie de acest lucru depinde durata de viaţă a produsului. Inainte de montare, trebuie găsită o locaţie adecvata – un perete solid şi neted, într-un loc ferit de razele directe ale soarelui, la cel puţin 2 metri înălţime şi într-un spaţiu deschis.

Alegeti o firma autorizata in Piatra Neamt pentru service-ul aparatelor de aer conditionat ,  instalare profesionala .

Ai nevoie de un specialist in aer conditionat ?

Firma noastra executa lucrari de instalare montaj sau service  aer conditionat in Bacau , Roman, Buhusi sau Piatra Neamt .

 

Alyand Transporty

Share This